Ο πρώην διαιτητής Ηλίας Σπάθας μίλησε για την τραγική διαιτησία στο Πανθεσσαλικό και σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα.

Ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε στην αθλητική εκπομπή του MEGA, Super Μπάλα Live τα τραγικά λάθη Παπαπέτρου-Γκορτσίλα που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μεταξύ Βόλου και Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό.

Ο σχολιασμός των φάσεων που ανέλυσε ο Ηλίας Σπάθας

Το πέναλτι-αποβολή του Ρέτσου στο 18′

«Βλέπει τη φάση, αλλά τη βλέπει επιλεκτικά. Βλέπει το σπρώξιμο του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και την πτώση του ποδοσφαιριστή του Βόλου, όμως, δεν βλέπει αρχικά την κίνηση του επιτιθέμενου στο πρόσωπο του αμυνόμενου. Είναι μια αντικανονική ενέργεια. Ξεκάθαρη αντικανονική ενέργεια. Δεν δίνει παράβαση φάουλ υπέρ του αμυνομένου, αλλά στη συνέχεια δίνει πέναλτι. Μια λανθασμένη απόφαση. Πέρα για πέρα λανθασμένη. Είναι ξεκάθαρο. Επρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ. Είχαμε επιλεκτική χρήση του VAR.

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Το γκρέμισμα του Ελ Κααμπί στο 23′

«Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει την κατοχή της μπάλας. Εχει τον απόλυτο έλεγχο. Ο αμυντικός του Βόλου τον ανατρέπει. Τον γκρεμίζει. Τον βγάζει εκτός θέσεως. Ο διαιτητής είναι πάρα πολύ κοντά στη φάση, αλλά δεν δίνει κάποια παράβαση. Ο VAR δεν βοηθάει τον διαιτητή. Είναι πέναλτι για την ομάδα του Ολυμπιακού».

Για το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα στο 60′

«Ο ποδοσφαιριστής καλύπτεται. Εχουμε τις γραμμές. Το σημείο που μπαίνουν οι γραμμές το βάζει ανθρώπινο χέρι. Ηταν ο βοηθός διαιτητής, Πάτρας. Είναι από το σύνδεσμο Μακεδονίας. Ο Μασούρας δεν είναι εκτεθειμένος. Χρεώνεται οφσάιντ ο Ελ Κααμπί. Η μπάλα όμως πάει αρκετά δεξιά της μεγάλης περιοχής. Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Βόλου. Δεν θα μπορούσε ποτέ να διεκδικήσει να κόψει την μπάλα. Οι γραμμές δεν είναι παράλληλες, είναι λοξά. Κακώς ακυρώθηκε το γκολ.»

Για το πέναλτι στον Ιμπόρα στο 82′

«Ξεκάθαρο τράβηγμα. Κρατάει τον αντίπαλό του. Τον ανατρέπει. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού προσπαθεί να παίξει την μπάλα, αλλά ανατρέπεται. Ο VAR βλέπει την εικόνα, αλλά παρόλα αυτά δεν δίνει τη δυνατότητα στον διαιτητή να δει τη φάση στο βίντεο. Υπάρξει ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, που δεν δόθηκε».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24