Η Σχολή στο Λαγονήσι στέλνει το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό!

Ο κ. Κώστας Νάκος είναι ο Υπεύθυνος της σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Λαγονήσι και μιλάει για τα 4 χρόνια συνεργασίας με τον Θρύλο!


Ο κ. Κώστας Νάκος είναι ο Υπεύθυνος της σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Λαγονήσι.

Κ. Νάκος: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να πούμε “Χρόνια Πολλά στην Θρύλος” και κάθε χρόνο να αναπτύσσεται, να προοδεύει και να μας προσφέρει τα καλύτερα όπως κάνει μέχρι τώρα.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση των Σχολών Ολυμπιακού που μας έκανε μέλος της οικογένειας των Σχολών, που εδώ και 20 χρόνια έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα δίκτυα αναπτυξιακών ηλικιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

20 χρόνια ένα τεράστιο δείγμα δουλειάς που είναι σεβαστό από όλους μας.

Εμείς σαν Σχολή Ολυμπιακός Λαγονήσι “περπατάμε” στον τέταρτο χρόνο στις Σχολές του Ολυμπιακού, κάτι που μας κάνει πιο αποδοτικούς προς τις απαιτήσεις των γονέων με την τεχνογνωσία που διαθέτει το δίκτυο των σχολών

Είναι ευκαιρία τώρα που μένουμε σπίτι να ανασυγκροτηθούμε και να δείξουμε την υπευθυνότητά μας ως παράδειγμα για  τους ποδοσφαιριστές μας και τους συνανθρώπους μας,  “μένουμε σπίτι”». 

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης