Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί ξανά για χάρη των ατόμων με οπτική αναπηρία, ανανεώνοντας διαρκώς τις υποδομές του

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαρκώς μπροστά από την εποχή της, βάζει νέα μέσα στο γήπεδο, για να διευκολύνει την παρακολούθηση αγώνων, από ανθρώπους που ειδάλλως δεν θα μπορούσαν να «δουν», όπως ανθρώπους με οπτική αναπηρία. Και την παρουσίαση αυτής της νέας υπηρεσίας θα κάνει την Τρίτη, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Πρωτοπορεί ξανά και ξανά, ο Ολυμπιακός, ανανεώνει διαρκώς τις υποδομές της, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και όχι μόνο, προσπαθώντας να δώσει τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ, να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα του Θρύλου.

Ολυμπιακός: Και ο Ναβάρο στο πλευρό του Κορδόν
Ολυμπιακός: Και ο Ναβάρο στο πλευρό του Κορδόν

Όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε η ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 28/03, στις 13:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης», με θέμα την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας του συλλόγου στους ανθρώπους με οπτική αναπηρία. Πρόκειται για τη μετάδοση με ακουστική περιγραφή στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, η οποία υλοποιείται μέσω της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου θα είναι ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» Βασίλης Βασιλειάδης, η Πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου, καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη και ο τυφλός δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», Βαγγέλης Αυγουλάς.

Στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού ο Χάιμε Κορδόν (pic)
Στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού ο Χάιμε Κορδόν (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24