Η Πόρτο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά που προσφάτως έμεινε ελεύθερος, κίνηση που επηρεάζει άμεσα τον Ολυμπιακό.

Η Πόρτο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σάρζα και δε θα συνεχίσει τη καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου μέτρησε 14 εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αυτή η υπόθεση ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό καθώς από τη μια πλευρά οι ερυθρόλευκοι περιμένουν εδώ και μέρες τη πορτογαλική ομάδα να βρει έναν κεντρικό αμυντικό ούτως ώστε να αφήσουν τον Νταβίντ Κάρμο να συνεχίσει τη καριέρα του (ως δανεικός με υψηλή οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι) στον Θρύλο και από την άλλη είχαν εμπλακεί και οι ίδιοι σε σενάρια που τους ήθελαν να επιθυμούν την επιστροφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στο λιμάνι έπειτα από θέληση του ίδιου να φορέσει εκ νέου τα ερυθρόλευκα.

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν πολύ σύντομα, την ώρα που δημοσιεύματα σε Πορτογαλία και Ελλάδα δίνουν και παίρνουν σχετικά με το μέλλον του πρώην παίκτη των Πειραιωτών που ενδέχεται να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24