Ο 19χρονος Μικαϊλ Φαγέ ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Πόρτο και αυτό έχει… μετάφραση στην υπόθεση Κάρμο-Ολυμπιακού

Έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Μικαϊλ Φαγέ είναι η Πόρτο. Ο νεαρός αμυντικός θα κοστίσει 15 εκ. ευρώ στους Πορτογάλους και είναι μια περίπτωση που επηρεάζει τον Ολυμπιακό.

Διότι ο Φαγέ είναι μια περίπτωση Κάρμο για τους Δράκους. Τόσο… ίδια που εξηγεί ότι ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται να μείνει στα μέρη που ανήκει.

Ενθουσιασμένη η Φεράρι για τη μεταγραφή Πιρόλα στον Θρύλο! (photo)
Ενθουσιασμένη η Φεράρι για τη μεταγραφή Πιρόλα στον Θρύλο! (photo)

Και όλα αυτά σε μια συγκυρία όπου ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τη κίνηση του για την αγορά του. Που μιλά με την Πόρτο για το πώς θα κάνει μόνιμο κάτοικο Πειραιά τον Νταβίντ Κάρμο έπειτα από μισή μαγική σεζόν ενός δανεισμού που δύσκολα έμοιαζε ότι θα μπορούσε να μεταφραστεί σε κάτι περισσότερο: Δανεισμός με ρήτρα 12 εκατ ευρώ.

Ο Αφρικανός έπαιξε όλη τη σεζόν με τη δεύτερη ομάδα και για το ταλέντο του ούτε λόγος εξ ου και τα 15 εκατ ευρώ της Πόρτο.

Και ο Κάρμο; Ο 24χρονος έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Όχι μόνο σαν αριστεροπόδαρος στόπερ αλλά σαν κάποιος που η Πόρτο θα έπρεπε να τον στηρίξει για να τον παρουσιάσει στην πρώτη της γραμμή. Από τη στιγμή που δύο τέτοιες υποθέσεις ταυτόχρονα δεν ευδοκιμούν στις ομάδες, είναι βέβαιο ότι στο Οπόρτο θέλουν να παραχωρήσουν τον Κάρμο.

Πάντως οι Πειραιώτες απ’ την πλευρά τους πιέζουν και θέλουν να ικανοποιήσουν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που θέλει σαν… τρελός την παραμονή του Ανγκολέζου αμυντικού.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24