Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις θέσεις Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) στο ματς με την Κηφισιά, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με τις θέσεις των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την 5η αγωνιστική της Super League:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ). Τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για τα εξής:

Οι διαιτητές με Βόλο
Οι διαιτητές με Βόλο

Για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στη Κηφισιά, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 24/09 και ώρα 17:00. Τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909. Ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 22/09 και ώρες 11:00 – 12:00, έως την κάλυψη των θέσεων.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ. Το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24