Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το μεγάλο παράπονο του Δημοσθένη

Η Μάνη του γυρνάει την πλάτη, την ίδια ώρα, που ο Δημοσθένης γίνεται πατέρας αλλά έχει και ένα πολύ μεγάλο παράπονο που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς.Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ξένια θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Δημοσθένης θα αγωνιά. Η αγωνία κορυφώνεται, γιατί έχει φτάσει η ώρα, να γεννήσει η Ξένια.Παράλληλα, ο Δημοσθένης θα τηλεφωνήσει στην Ειρήνη και θα την παρακαλέσει να έρθει να του κάνει παρέα στην κλινική. Η Ειρήνη όμως, έχει τα δικά της με τον Παρασκευά, ενώ τρέχει στην Ασπασία και την ενημερώνει ότι η Ξένια γεννάει.Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης αγωνιά έξω από το χειρουργείο και θέλει όλα να πάνε καλά.
Χρειάζεται όμως στήριξη και παίρνει τηλέφωνο τον Στάθη να πάει να του κάνει παρέα, αλλά μάταια.Η ώρα περνάει κι επιτέλους ο γιατρός, θα βγει και του ανακοινώνει ότι η Ξένια γέννησε και το παιδί είναι καλά, απλά θα μείνει για λίγο διάστημα σε θερμοκοιτίδα. Τις επόμενες μέρες, η Ξένια συνέρχεται και βλέπει το μωρό μέσα από την θερμοκοιτίδα και αρχίζει να δένεται μαζί του.Ο Δημοσθένης, γεμάτος παράπονο επιστρέφει στην Αερόπολη και πηγαίνει στον ελαιώνα όπου βρίσκεται ο Στάθης και του κάνει παράπονο που δεν ήρθε να τον στηρίξει στην γέννα. Από εδώ και πέρα, ο Δημοσθένης θα βιώσει δύσκολες μέρες.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24