Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σοκ για τον Μάνο – Αρχίζει να παίρνει…

Μια νέα εξέλιξη σοκ ταράζει στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με το Μάνο να αλλάζει στάση απέναντι στην οικογένεια του αλλά και σε συνεργάτες του.Ο Μάνος μετά την μετακίνηση του πατέρα του στη δημαρχία έχει πέσει πάνω του το βάρος διοίκησης της οικογενειακής τους επιχείρησης η οποία αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να νιώθει πολύ κουρασμένος από τον όγκο δουλειάς που έχει να διαχειριστεί σε καθημερινή βάση.Στην προσπάθεια του να ανταπεξέλθει αρχίζει να παίρνει αμφεταμίνες προκειμένου να ενισχύσει την ενεργητικότητα αλλά και την αυτοπεποίθηση του. Η χρήση των ουσιών όμως τον αλλάζει ως άνθρωπο καθώς αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα.Οι γύρω του με πρώτο τον Ισίδωρο, τον πατέρα του, καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με το Μάνο. Ειδικά ο Ισίδωρος ανησυχεί για το γιό του και σκέφτεται με ποιο τρόπο θα τον βοηθήσει.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24