Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Μπαινοβγαίνει στο σπίτι του, την είδα»

Ο Βαγιάκος πηγαίνει και διαδίδει την φήμη πως ο Κουράκος έχει ερωμένη και απατάει την Δήμητρα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω.Συγκεκριμένα, η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα, ενώ ο Κουράκος την παρακολουθεί στα κρυφά με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη μυστική αποστολή.Ωστόσο, λίγες μέρες μετά, ο Βαγιάκος βλέπει τη Δήμητρα να βγαίνει από το σπίτι του Κουράκου μεταμφιεσμένη με κοντό και πορτοκαλί μαλλί και νομίζει ότι είναι κάποια άλλη, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς. Ετσι, αρχίζει να διαδίδει ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη: «Πάντως με την αστυνόμο φαίνεται ότι έχουν ξεκόψει. Αλλη μπαινοβγαίνει στο σπίτι του. Την είδα με τα ίδια μου τα μάτια», ισχυρίζεται στον Στράτο.
Την ίδια στιγμή ο Κουράκος ανησυχεί για την επιχείρηση στην οποία συμμετέχει η Δήμητρα, αλλά εκείνη δεν του δίνει παραπάνω πληροφορίες. Λίγο αργότερα, ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν και αρχίζει να έχει και πάλι ελπίδες…

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24