Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Μόνη και άραχνη θα πεθάνεις»

Η Αρετή έχει χάσει την ηρεμία της το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι φανερό όπως βλέπουμε στη «Γη της Ελιάς», αφού επιτίθεται λεκτικά πάλι στη Χάιδω.

«Δεν έχω δει πιο τοξικό άνθρωπο…»

Έλενα Κώνστα: Οι «καυτές» φωτογραφίες της πιο σέξι Ελληνίδας Dj (pics)
Έλενα Κώνστα: Οι «καυτές» φωτογραφίες της πιο σέξι Ελληνίδας Dj (pics)

Έτσι όταν κάποια στιγμή η Χάιδω συναντά τυχαία στον δρόμο την Αρετή όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» έρχονται οι δυο συμπεθέρες σε αντιπαράθεση και η Χάιδω αναγκάζεται να της πει ότι είναι πολύ τοξική «Αρετή! Ψάχνεις συνέχεια γεράδες και μας κάνεις άνω κάτω. Δεν έχω ξαναματαδεί πιο τοξικό άνθρωπο από σένανε». Τότε η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία, ανοίγει το στόμα της και αρχίζει να τα βάζει μαζί της «Τοξική είναι η μούρη σου, κακιά και ξινή γυναίκα. Πιο ξινή και από λεμόνι».Η λεκτική κόντρα ανάμεσα στις δυο γυναίκες συνεχίζεται με τη Χάιδω να της λέει ότι θα πεθάνει μόνη αφού κανένας δεν αντέχει κοντά της «Βρε άντε να χαθείς και να χάνεσαι. Μόνη και αράχνη θα πεθάνεις, άνθρωπος δεν αντέχει δίπλα σου» της λέει και φεύγει εκνευρισμένη.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24