Δεν είχε προηγούμενο αυτό που έγινε στην OPAP ARENA ανάμεσα στους φιλάθλους και τον παίκτη της ΕΘΝΙΚΗΣ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Το ήθος τους έδειξαν ορισμένοι Έλληνες φίλαθλοι κατά την προθέρμανση της Εθνικής για το φιλικό ματς με την Λιθουανία στην OPAP ARENA.

Μερίδα ανεγκέφαλων λοιπόν θεώρησαν ιδανικό να αρχίσουν να γιουχάρουν και να αποδοκιμάζουν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αλλά και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η ευαίσθητη δημοσιογραφία λοιπόν που είναι σε αυτήν την περίπτωση; Δε θα κάνουν τώρα λόγο για τοξικότητα και ανάρμοστες συμπεριφορές προς τους αθλητές που φορούν και αγωνίζονται με το εθνόσημο;

Αλλά δεν πειράζει. Ακόμα και όταν μιλάμε για την Εθνική, αυτό ισχύει και πάλι: ορισμένους τους πονάει ο Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως συνθηκών και περιστάσεων.

Και επειδή ο Πασχαλάκης είναι παιδί που δεν του καίγεται καρφάκι, δεν πρόκειται ούτε να ασχοληθεί με αυτούς, ούτε να τους δώσει την σημασία που αποζητούν.

Σημασία την οποία πολλοί θα έπρεπε να δώσουν και θίξουν μια ανάρμοστη και απαράδεκτη τέτοια στιγμή και συμπεριφορά εις βάρος του παίκτη της Εθνικής μας.

Αλλά έτσι είναι, επειδή ο Αλέξανδρος είχε έρθει πριν μερικές εβδομάδες και οδήγησε την ομάδα του, τον Ολυμπιακό σε ένα τρίμπαλο μέσα στην OPAP ARENA, πολλοί βρήκαν την αφορμή να δείξουν το κόμπλεξ τους και να του βάλουν κάνω από το εθνικό αίσθημα και την κοινή αγάπη για την Εθνική Ελλάδος.

Και οι δημοσιογράφοι της κακιάς ώρας, αγναντεύουν τον ουρανό από την αγαπημένη τους OPAP ARENA, σιγά μην είχαν ασχοληθεί.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24