Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε δημόσια εμφάνιση, για πρώτη φορά από την ημέρα που αποχώρησε από την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε να εμφανιστεί σε εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης από το 2021, όταν αποχώρησε από την προεδρία της.

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) ήταν προσκεκλημένος του Βαγγέλη Λιόλιου στη Γενική Συνέλευση των σωματείων και μίλησε – διαδικτυακά – για αρκετή ώρα στους εκπροσώπους των ομάδων.

Οι προκλήσεις του Αγραβάνη στο ΣΕΦ! (videos)
Οι προκλήσεις του Αγραβάνη στο ΣΕΦ! (videos)

“Είναι μια διοικητική μεγαλοπρέπεια”, ήταν η ατάκα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, που αποδέχθηκε την πρόταση, τονίζοντας πως βρίσκεται πάντα κοντά στο μπάσκετ και στην προσπάθεια που κάνει η τωρινή διοίκηση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού, προχώρησε σήμερα το σώμα των Σωματείων που ανήκει στη δύναμη της ΕΟΚ, αποδεχόμενο την πρόταση του πρόεδρου Βαγγέλη Λιόλιου και του ΔΣ της ΕΟΚ, για ανακήρυξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου σε επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας!

Η πρόταση του νυν προέδρου για τον προκάτοχό του κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υπερψηφίστηκε εν μέσω πλήθους θετικών σχολίων.

Ασπαζόμενος το ρητό «όποιος δεν τιμά το παρελθόν του δεν έχει μέλλον», ο Βαγγέλης Λιόλιος εκτίμησε ότι η μακρόχρονη προσφορά του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο ελληνικό μπάσκετ και η ουσιαστική συμβολή του στα ραγδαία άνοδο του μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως, ήταν ο οδηγός για πολλούς και πρέπει να μνημονεύεται.

Ο τέως πρόεδρος μίλησε στο σώμα μέσω διαδικτυακής κλήσης και εμφανώς συγκινημένος για τη μεγάλη τιμή έκανε λόγο για «διοικητική μεγαλοπρέπεια της νυν διοίκησης».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24