«Ο άνθρωπος μου, η οικογένεια μου»: Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κριτική αλλά και το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

«Mε έχουν κρίνει άδικα αλλά παλεύω να μην το κάνω σημαία αυτό. Οποιαδήποτε κριτική είναι άδικη αν είναι κάτι το οποίο τυχαία δεν είσαι εσύ. Δηλαδή όποιος κρίνει έναν άνθρωπο επειδή είναι γκέι, ενώ ο ίδιος τυχαία δεν είναι γκέι, είναι άδικο. Όποιος κρίνει έναν άνθρωπο γιατί φοράει γυαλιά ή έχει στραβό πρόσωπο, γιατί έχει κιλά ή είναι αδύνατος, είναι άδικο. Δεν μπορείς να κρίνεις κάτι! Είναι σαν να βγω και να πω “α, τι τραγικό που ο ουρανός είναι γαλάζιος”. Μα τι να κάνω χρυσέ μου;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Στην αρχή με έφταναν στα άκρα μου, δηλαδή δεν ήξερα τι να κάνω! Έλεγα, ”να βγω με θυμό και να πω παιδιά χαλαρώστε”; Αν εγώ το κάνω αυτό σε εσάς, πώς θα αντιδράσετε; Μετά υπήρξε ένα στάδιο που έκλαιγα, που έβλεπα σχόλια και έλεγα “γιατί το κάνουν αυτό; Νιώθουν καλύτεροι;”. Έβρισκα σχόλια πολλά κάτω από τα sites και κάποιοι μάλιστα έχουν την ευφυέστατη ιδέα να με ταγκάρουν. Πάνε δηλαδή κάτω από ένα σχόλιο, γράφουν: “Μας έχεις κουράσει, πως είσαι έτσι” και tag Δανάη Μπάρκα. Ότι τι; Θες να το δω κιόλας; Υπάρχουν κάποιες στιγμές που στεναχωριόμουν αλλά την τελευταία χρονιά έχω βρει το μαγικό κουμπί και λέω πως οι άνθρωποι έχουν τα θέματα τους», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Όλοι τα έχουμε και γω τα έχω και ο καθένας ξεσπάει με πολύ διαφορετικό τρόπο. Αν λοιπόν ένας άνθρωπος που κάθεται στο σπίτι του, θεωρεί ότι με το να μπει και να γράψει ένα αρνητικό σχόλιο, αισθάνεται καλύτερος, ας τον κάνω εγώ να τον αισθανθεί καλύτερα. Αν δηλαδή δεν έχει αντιληφθεί το πρόβλημα που υπάρχει, με το να αισθάνεται κάποιος καλύτερα μειώνοντας κάποιον άλλον χωρίς να τον ενοχλήσει ποτέ, δεν μπορώ να τον αλλάξω» πρόσθεσε, ακόμα, η Δανάη Μπάρκα.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24