Η απόλυτη ξεφτίλα! Ο Μπέος «πιάνει» πόστο στον ΠΑΟΚ…

Να λοιπόν που διαρκώς με τα λαμόγια εκπλησσόμαστε και δεν σταματάει η ζωή μας πουθενά. Διαρκώς θα βγει κάτι και θα σε κάνει να απορείς «έχει κι άλλο;», ε και να λοιπόν που οι διαπλοκές συνεχίζονται...


Μεγάλη προαγωγή ετοιμάζεται να πάρει ο Μπέος η μήπως υποβάθμιση; Από μεταφραστής στον Βόλο, έγινε πρόεδρος στον Βόλο και τώρα ετοιμάζεται να πάρει θέση και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αυτό αφού και ο ίδιος αποκάλυψε ότι η οικογένεια Σαββίδη είναι φιλική προς εκείνον.

Φυσικά μία τέτοια αλλαγή θα σηματοδοτεί και μεγάλες αλλαγές στον ΠΑΟΚ, όπως έχει πει και ο ίδιος. Με τα δεδομένα που γνωρίζουμε και με δεδομένο ότι αρκετοί θεωρούν αναξιόπιστο τον Γκαγκάτση είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να φύγει από τον ΠΑΟΚ στα… νέα καθήκοντα Μπέου.

Αλήθεια γιατί όμως δεν εκπλησσόμαστε καθόλου; Μήπως και αυτό είναι τυχαίο, η θα πρέπει να ανοίξουν λογαριασμοί γιατί πίσω από την αγορά του Βόλου και εκεί έχει βάλει το χεράκι του ο Σαββίδης;

Ξέρουμε βέβαια ότι με το να βάλει το χεράκι του ο Γεραπετρίτης και με την μη τήρηση νομοθεσιών στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ έχει ασυλία και είναι μία κατηγορία μόνος του. Για πόσο όμως ακόμα δεν ξέρουμε. Η δικαιοσύνη πλησιάζει και πιστέψτε μας, θα είναι πολύ βάναυση για όσους τόσο καιρό με υπόγειους τρόπους καταστρέφουν όλο και πιο πολύ το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Διάβασε επίσης