Το deal της ζωής της έκανε η νεαρή επιχειρηματίας μόλις σε 4 λεπτά και τρέλανε τους πάντες στο Dragons' Den.

Σε ένα φοβερό επεισόδιο του Dragons’ Den, η 22χρονη Μαρίνα Προκοϊωσήφη τράβηξε τα βλέμματα των επενδυτών της εκπομπής με την πρωτοποριακή της παρουσίαση, εξασφαλίζοντας την επένδυση που ζητούσε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Η Μαρίνα παρουσίασε μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για κρατήσεις σε εστιατόρια. Η νεαρή επιχειρηματίας αποφάσισε να δοκιμαστεί απέναντι στους επενδυτές και να αναζητήσει μια επένδυση ύψους 35.000 ευρώ με αντάλλαγμα ένα ποσοστό 4% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας της. Η παρουσίασή της δεν ήταν εκπληκτική και έδειξε επίσης σαφή κατανόηση των αναγκών της αγοράς και των δυνατοτήτων για σημαντική ανάπτυξη.

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που θα μπορούσε να είναι… μοντέλο (pics)
Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που θα μπορούσε να είναι… μοντέλο (pics)

Η παρουσίαση της και η λεπτομερείς ανάλυση της έκαναν μόλις σε τέσσερα λεπτά από την παρουσίασή της, τον Τάσος Οικονόμου, ένας από τους Dragons, να πειστεί για την αξία και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με αποτέλεσμα να προσφέρει την επένδυση των 35.000 ευρώ που ζητούσε η Μαρίνα.

@dragonsdengr To πιο γρήγορο deal είναι εδώ! 💰 H Μαρίνα Προκοϊωσήφη εντυπωσίασε σε χρόνο ρεκόρ τον Τάσο, που επένδυσε στο Dinerly, την πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδας κρατήσεων εστιατορίων. #DragonsDenGR #DragonsDenGreece #DragonsDen #EimaiMesa #now #tunein #ant1tv ♬ original sound – Dragons’ Den Greece

Η γρήγορη αυτή απόφαση σηματοδοτεί μία από τις ταχύτερες συμφωνίες που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία του Dragons’ Den, αναδεικνύοντας τη σημασία της προετοιμασίας, της σαφήνειας και της ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας με τους δυνητικούς επενδυτές.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24