Ο Ολυμπιακός και Σλούκας είναι σχεδόν βέβαιο ότι μόνο αν αλλάξει κάτι πολύ δραματικά δεν θα είναι μαζί την νέα χρονιά. Το thrylos24.gr νωρίτερα σας ενημέρωσε για συμφωνία με τον παίκτη, κάτι που δεν αναιρεί και δεν το παίρνει πίσω. Ποια όμως η πραγματικότητα και όλα τα δεδομένα;

Η «Σλουκιάδα» έγινε «Σλουκολογία». Καλά κρατάει όμως και δεν λέει να σταματήσει. Δεν θα διαψεύσουμε την συμφωνία που σας μεταδώσαμε σε άλλο άρθρο, που παρά την διάψευση ισχύει! Ναι, και είναι απόλυτα λογικό όταν βγαίνει κάτι τέτοιο να τρέξουν να προλάβουν καταστάσεις.

Όχι γιατί δεν ισχύει, αλλά επειδή έχει ο παίκτης συμβόλαιο με την Φενέρ. Η συμφωνία όπως προείπαμε ισχύει, για συμβόλαιο 3ετίας και συνολικά 5.5 εκ. ευρώ απολαβές.

Ο Καλάθης και οι ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν…
Ο Καλάθης και οι ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν…

Δεν θα μπούμε στη λογικά να διαψεύσουμε τίποτα, όμως να σας μεταφέρουμε ακριβώς τα δεδομένα!

Σήμερα λοιπόν έγινε το ραντεβού Σλούκα – Αγγελόπουλων, η πρόταση είναι στα 5.5 εκ. ευρώ για 3 χρόνια, όχι 2+1 αλλά 3! Η διάψευση από πλευράς Μάνατζερ και ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι λογική για τον απλούστατο λόγο ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Φενέρ.

Αν λοιπόν η Φενέρ θελήσει να κάνει την ζωή του παίκτη και του Ολυμπιακού πιο δύσκολη μπορεί να πεί «δεν σε αφήνω ελεύθερο…» η «θα σε αφήσω τέλος Αυγούστου…». Με αυτό το τρόπο και θα επέλθει ναυάγιο στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και θα αναγκάσει τον παίκτη να πάει σε άλλη ομάδα. Δύσκολα καταλαβαίνετε ο Ολυμπιακός θα περιμένει αφού θέλει εντός μήνα με αρχές του άλλου να έχει μία πιο πλήρη εικόνα με το νέο ρόστερ για την νέα χρονιά.

Από εδώ και πέρα δεν είναι τίποτα ΨΕΜΑΤΑ και τίποτα για να ειπωθεί. Η υπόθεση ισχύει 100% και απλά απόλυτα φυσιολογικό να προσπαθούν και ο Μάνατζερ και η ΚΑΕ να κρατήσουν χαμηλούς τόνους….

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24