Όσα δήλωσε σε συνέντευξή της η Έλενα Παπαρίζου μετά τη δήλωση για τα «άφυλα» παιδιά που προκάλεσε αντιδράσεις.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου σχετικά με το ότι όλα τα παιδιά όταν γεννιούνται είναι «άφυλα».

Πλήθος κόσμου έσπευσε να τοποθετηθεί μεταξύ αυτών και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που δήλωσε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία με τα βιολογικά φύλα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις. Σε όλο το βασιλικό βασίλειο κάτι σαύρες τρίτα ξαδέρφια του ιγκουάνα γεννιούνται άφυλα. Τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου.

Η Χριστίνα Κεφαλά μοιράζει εγκεφαλικά! (pics)
Η Χριστίνα Κεφαλά μοιράζει εγκεφαλικά! (pics)

 

Είναι μία επικίνδυνη δήλωση γιατί έχει ένα μεγάλο κοινό – ως επί το πλείστο νεανικό – τα παιδιά μας μιμούνται και ακούνε. Ακολουθούν. Πολύ εύκολα μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν φύλο και είναι άφυλα… Είναι απερίσκεπτη γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο αποδεχόμαστε και σεβόμαστε».

Η Έλενα Παπαρίζου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σήμερα μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με την επίμαχη δήλωση: «Δεν έχω δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια. Σκέφθηκα πάρα πολύ γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση. Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον οφείλω να ζητήσω “συγγνώμη”, γιατί μπορώ να το κάνω, γιατί είμαι άνθρωπος.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα γεννιούνται και δεν ξέρουν την προτίμηση και τι φυλετική συνείδηση έχουν. Όλα έχουν να κάνουν με το DNA, το περιβάλλον και τις προτιμήσεις. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, θέλω να το αφήσω εκεί. Η ουσία είναι ότι αγαπάμε αλλήλους», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24