Γκερέρο: «Είμαι πανέτοιμος για τη συνέχεια»

Ο Άνχελ Γκέρερο μίλησε για την επιστροφή του στα γήπεδα αλλά και για το γκολ που σημείωσε.


Ο Άνχελ Γκερέρο επέστρεψε στα γήπεδα μετά τον μικροτραυματισμό που είχε και μπαίνοντας αλλαγή στο 74ο λεπτό, είδε τον εαυτό του να βρίσκει δίχτυα πέντε λεπτά αργότερα για το 3-0. Ο ίδιος μίλησε για τα συναισθήματά του για την επιστροφή.

Αναλυτικά είπε:

«Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς! Και για τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα, αλλά και για να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο με την Τότεναμ. Νομίζω, ότι βρίσκομαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου.

Είμαι χαρούμενος που, μετά τον τραυματισμό μου, επέστρεψα στη δράση και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πανέτοιμος για τη συνέχεια.

Η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Ξέρουμε, ότι είναι δύσκολο λόγω του επιπέδου της διοργάνωσης, αλλά νομίζω ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ποιότητα, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει κάτι ξεχωριστό στην Ευρώπη. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και νίκες!

Η χρονιά χρειάζεται όλες τους παίκτες! Έχουμε πολλές υποχρεώσεις, είμαστε όλοι σημαντικοί στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτός ο υγιής ανταγωνισμός όπως είπες, γιατί και οι δύο βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλή φόρμα. Αυτό το εκμεταλλεύεται η ομάδα και κερδίζει από αυτό.

Πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δύο να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει παίκτες σε καλή φόρμα και να τη βοηθάνε».

Διάβασε επίσης