Ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακου, Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει τη δυνατότητα να «σπάσει» μια παράδοση.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει κερδίσει τους πάντες στον Ολυμπιακό, καθώς σκοράρει ασταμάτητα. Στα περισσότερα διπλά ματς της Ευρώπης, το έχει πετύχει. Μάλιστα, έχει και ένα… παράξενο. Σκοράρει στο ένα απ’ τα δύο.

Ο Θρύλος αγωνίστηκε με την Κράσνονταρ, και ο Μαροκινός σκόραρε στο ένα από τα δύο. Με Μπάγερν, Τότεναμ, Ερυθρό και Άρσεναλ, επίσης, στο ένα από τα δύο.

Μαροκινός Killer: Ο Ελ Κααμπί οδηγεί τη χώρα του στο Μουντιάλ
Μαροκινός Killer: Ο Ελ Κααμπί οδηγεί τη χώρα του στο Μουντιάλ

Όμως, πλέον καλείται να σκοράρει ΚΑΙ στα δύο. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Γουλβς βρήκε δίχτυα και σειρά του να το ξανακάνει και στο Μολινό.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.