Ο Οφέρ Γιανάι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους πιθανούς αντιπάλους της Χάποελ Τελ Αβίβ στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Οφέρ Γιανάι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους πιθανούς αντιπάλους της Χάποελ Τελ Αβίβ στα πλέι οφ της Euroleague κι ανέφερε ποιους 3 δεν θα ήθελε.

Η ισραηλινή ομάδα έχει ήδη πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ και περιμένει να δει τον αντίπαλό της, με τον ισχυρό άντρα της Χάποελ Τελ Αβίβ να αναφέρει πως δεν θέλει να συναντήσει Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ρεάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «ONE Podcasts»:

«Τρεις ομάδες δε θα ήθελα στα πλέι οφ γιατί δεν ματσάρουμε καλά μαζί τους: Τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ευτυχώς δε γίνεται να τύχουμε με Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως με Παναθηναϊκό, αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες».

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!