Ο Νίκος Γαβαλάς μίλησε για τον φετινό μας άτυχο, Κώστα Φορτούνη, ενώ τόνισε ότι θα επιστρέψει καλύτερος

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο φετινός άτυχος στον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Γαβαλάς, Διευθηντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο τραυματισμό του Κώστα και όπως είπε θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Αναλυτικά έγγραψε:

«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός» (vids)
«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός» (vids)

«Το ταξίδι της επιστροφής με τον Κώστα Φορτούνη από την Αυστρία στην Ελλάδα, ήταν και ένα ταξίδι στο χρόνο. Έτσι, ξαναμπήκαν στην εξίσωση μίας πετυχημένης επαγγελματικής καριέρας, οι θυσίες που απαιτούνται για χρόνια πολλά, από τους αθλητές οι οποίοι κινούνται στο υψηλότερο επίπεδο.

Ξεκινώντας από εκείνα τα χρόνια της παιδικής αθωότητας, όταν με το ταλέντο τους ξεχωρίζουν μέσα στον «ωκεανό» των χιλιάδων εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών. Τότε που αφήνουν στην άκρη την καθημερινότητα των συνομήλικών τους η οποία τους γέμιζε με ασφάλεια και ανεμελιά. Και εν συνεχεία μπαίνουν σε ένα απαιτητικό μονοπάτι το οποίο, μετά από χρόνια, ενδεχομένως να τους οδηγήσει στην κορυφή.

Οι δυσκολίες και οι ατυχίες είναι μέρος του ταξιδιού στο άγνωστο για κάθε επαγγελματία αθλητή. Όταν όμως έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου, όπως και την ποδοσφαιρική σου οικογένεια, τον Ολυμπιακό, είναι βέβαιο πως και από αυτή τη νέα δοκιμασία θα βγεις πιο δυνατός.

Ένα είναι σίγουρο: ο Κώστας θα γυρίσει καλύτερος από πριν!».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24