Breaking news

#menoumespiti και προσέχουμε! Η αφέλεια μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση ζωών! 

#menoumespiti και προσέχουμε! Η αφέλεια μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση ζωών! 

France Football: «Η Τρουά είναι έτοιμη να πωληθεί»

Οι Γάλλοι έχουν πάει το θέμα Μαρινάκη και Τρουά ένα βήμα παραπέρα μιας και αρχίζουν παραπάνω στοιχεία.


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Οι Γάλλοι έχουν πάει το θέμα Μαρινάκη και Τρουά ένα βήμα παραπέρα μιας και αρχίζουν παραπάνω στοιχεία.

Αναλυτικά το αφιέρωμα του France Football με τον τίτλο:

Η Τρουά είναι έτοιμη να πωληθεί:

«Τα τελευταία χρόνια η Τρουά έχει δεχτεί κρούσεις από επενδυτές με έδρα την Ασία και αλλού. “Οι προσφορές ήταν η μια πιο γελοία από την άλλη” τονίζει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο Ντανιέλ Μαζονί. Ο πρόεδρος της Τρουά από το 2009 προσθέτει: “Στη σημερινή πραγματικότητα του συλλόγου δεν περιλαμβάνεται σε καμία περίπτωση η πώληση”. Από την άλλη, ο Μαζονί δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία να βρει έναν ισχυρό συνέταιρο που “θα έκανε τον σύλλογο να αναπτυχθεί”. Κάπου εκεί προκύπτει το ερώτημα σχετικά με το αντικείμενο της συνάντησής του στο Λονδίνο στις αρχές Μαρτίου με τον Έλληνα πολυεκατομμυριούχο Ευάγγελο Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στη χώρα του, έχει γίνει αντικείμενο διαφόρων δικαστικών ερευνών που αφορούν στημένα παιχνίδια, διαφθορά, δεσμούς με βίαιους οπαδούς, ακόμα και εμπόριο ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τρουά, στη συνάντηση όπου είχε παραβρεθεί και ο πορτογαλικής καταγωγής αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λουίς Ντε Σόουζα “συζητήθηκαν θέματα μεταγραφικού ενδιαφέροντος και όχι ιδιοκτησιακού”.

Ο ΚΟΥΓΙΑΤΈ, Ο ΜΟΝΤΈΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΓΚΌ

H Τρουά με την υγιή οικονομική ροή και ευρισκόμενη στην τέταρτη θέση της Ligue 2, έχει περιουσιακά στοιχεία για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος έτσι θα είχε μια τρίτη βάση στην Ευρώπη, η οποία θα διευκόλυνε τις μεταγραφικές επιχειρήσεις διαφόρων παικτών. Ένας παίκτης όπως ο Μπουμπακάρ Κουγιατέ, σημείο αναφοράς της άμυνας της Τρουά, είναι ήδη ένας αναγνωρισμένος στόχος. Αναφορικά με τη γαλλική αγορά, η οποία αναπτύσσεται χάρη στην αύξηση των ποσών από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ο Έλληνας επιχειρηματίας θα μπορούσε να επωφεληθεί από τις συμβουλές του Ζοσέ Ανιγκό, υπεύθυνου διεθνούς σκάουτινγκ της Νότιγχαμ αλλά και του Φρανσουά Μοντέστο, τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού

Δεδομένης της επιθυμίας που επέδειξε ο Ευάγγελος Μαρινάκης για… επέκταση, ο οποίος έκανε την περιουσία του στις θαλάσσιες μεταφορές, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι είναι ικανοποιημένος με το ρόλο ενός απλού συνεταίρου του προέδρου Μαζονί. Ειδικά επειδή ο τελευταίος, ηλικίας 63 ετών, θα ήθελε να εγκαταλείψει τον χώρο εντός δύο ετών.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο πλευρές έχουν ήδη προχωρήσει στη διαδικασία εξαγοράς. Ο Ντανιέλ Μαζονί περιμένει ένα ποσό μεταξύ 8 και 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μερικά εκατομμύρια περισσότερα θα χρησιμοποιηθούν για την αμοιβή των μεσαζόντων.

Αναμένεται, επίσης, ότι ο Γάλλος πρόεδρος θα παραμείνει στη θέση του για ένα χρονικό διάστημα, αρχικά για δύο σεζόν. Έχει υπογραφεί μια επιστολή προθέσεων, η οποία ανοίγει την πόρτα σε έναν έλεγχο για την οικονομική κατάσταση της ομάδας».

Διάβασε επίσης