Φορτούνης: «H ομάδα δουλεύει πολύ καλά…» (vid)

Σε προχωρημένες δηλώσεις προχώρησε ο άσσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης στο One Channel ...


Ο αρχηγός του Θρύλου προχώρησε σε δηλώσεις στο κανάλι του One Channel: «Έχω ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, είμαι εδώ, θέλω να βοηθήσω όλους τους παίκτες. Μαζί με τον Τοροσίδη και τον Παπαδόπουλο να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες, ώστε σιγά – σιγά να χτίσουμε κάτι παραπάνω από πέρσι»

Μιλώντας για την προετοιμασία και τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς ειπε τα εξης: «H ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Ο προπονητής είναι ίδιος με πέρσι, οπότε ξέρουμε πάνω – κάτω τι θέλει και τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε καινούριους παίκτες, είναι όλοι καλά παιδιά, αυτό είναι το σημαντικό. Σιγά – σιγά να ενσωματωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής».

Για τη σημασία της συνοχής στο γήπεδο και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια δήλωσε τα εξής: «το είδαμε και πέρσι αυτό, είχαμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Άμα κάνει κάποιος λάθος μέσα στο γήπεδο, κάποιος άλλος θα τρέξει να καλύψει. Τρέχει ο ένας για τον άλλον και είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης