Την Μεγάλη Δευτέρα (29/04, 18:00), οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα εκείνων του Περάματος.

Οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, πλησιάζοντας τα 700 φιλικά ματς! Την Μεγάλη Δευτέρα, οι πρώην ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Περάματος, σε έναν αγώνα που θα αριθμήσει τον 693ο!

Συγκεκριμένα, στις 29/04 στις 18:00, οι βετεράνοι του δαφνοστεφανωμένου έφηβου θα δώσουν αγώνα στο γήπεδο του Περάματος απέναντι σε εκείνους του τοπικού συλλόγου, με φιλανθρωπικό σκοπό, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, όπως πάντα κάνει η ομάδα του λιμανιού.

«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)
«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)

Αυτό το ματς, όπως και κάθε φορά, θα έχει τη στήριξη της Πειραϊκής ΠΑΕ, με το σύνολο των Παλαιμάχων να αναμένεται να μεταφερθεί στο στάδιο του Περάματος με το πούλμαν της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Αυτή η αναμέτρηση θα λάβει χώρα λίγες ημέρες πριν το ετήσιο φιλικό παιχνίδι, τη Μεγάλη Παρασκευή, στο χορτάρι της Προοδευτικής, μεταξύ του Βραδυποριακού και του Ταλαιπωριακού.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24