Την Πέμπτη η ομάδα όπως έχουμε τονίσει θα δώσει το σημαντικότερο παιχνίδι στην έως τώρα πορεία της στην χρόνια που διανύουμε.

Όλο το «Γ. Καραΐσκάκη» θα πρέπει να είναι στο πόδι. Από το 1ο λεπτό έως το 90ο λεπτό πρέπει να υπάρχει παλμός σε όλο το γήπεδο. Σε ένα γήπεδο που έχουμε νικήσει μεγαθήρια του ποδοσφαίρου μπορούμε να «επιβληθούμε» και της Ιταλικής ομάδας ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση εμείς.

Όλοι όσοι βρεθούν στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου θα πρέπει να είναι με τα «ερυθρόλευκα» και τα κασκόλ του, να φωνάζουν διαρκώς. Να δίνουν ώθηση κάθε δευτερόλεπτο που θα κυλάει στην ομάδα μας ώστε να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος. Να δώσει στους «Ροσονέρι» να καταλάβουν ότι εδώ είναι Πειραιάς, και δεν περνάει κανείς.

Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά η Νιουκάστλ προσφέρει για Σισέ!
Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά η Νιουκάστλ προσφέρει για Σισέ!

Μπάλα λοιπόν δεν θα παίξουν μόνο οι παίκτες μας, αλλά και ο κόσμος από την κερκίδα. Θα πρέπει το ένα γκολ να μπει από εμάς και το άλλο από τους παίκτες. Μπορούμε να περάσουμε, μπορούμε και θα το κάνουμε, αρκεί και εμείς να κάνουμε το χρέος μας. Ας αφήσουμε λοιπόν για αυτά τα 90 λεπτά όλοι τα κινητά μας και ότι μπορεί να μην «επιβάλετε» εκείνη την ώρα, πέρα της φωνής μας να κάνουμε, και να πάμε να περάσουμε.

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς…
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24