Η RECORD από την Πορτογαλία με αφορμή τα έξι χρόνια του στην ομάδα ζήτησε την άποψή του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα επενδύσει στη Ρίο Άβε.

 Ο Ερνάνι Γκόμες είναι το μόνο στέλεχος από το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς που συνέχισε στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Η RECORD από την Πορτογαλία με αφορμή τα έξι χρόνια του στην ομάδα ζήτησε την άποψή του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα επενδύσει στη Ρίο Άβε.

Έμπλεξε με… τσαμπατζήδες ο Μιραλας
Έμπλεξε με… τσαμπατζήδες ο Μιραλας

«Ο κ. Μαρινάκης εκτός από ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει πάρει και μία ομάδα της Premier, τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι ένας επιχειρηματίας με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Είναι πλοιοκτήτης με αρκετά πλοία ενώ βρίσκεται και στον χώρο των media με συμμετοχή σε πολλά και πολύ γνωστά ΜΜΕ και θεωρώ πώς θα κάνει καλό στη Ρίο Άβε. Θα είναι πολύ καλή η παρουσία του στην ομάδα», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε πώς σχεδόν όποιος είναι στην Αθήνα «είναι φίλος του κ. Μαρινάκη καθώς είναι πολύ γνωστός. Εάν είσαι φίλος του θα σε αναφέρουν με πολύ καλά λόγια. Είναι ένας επιχειρηματίας με πολλά πετυχημένα projects και θα έχει πολύ καλή και θετική επίδραση στη Ρίο Άβε.

Επίσης είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό στοιχείο το πώς τους Πορτογάλους προπονητές τους έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ανά τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία υψηλού επιπέδου ομάδα που έχει εξαιρετικούς επαγγελματίες. Έλληνες και από άλλες εθνικότητες. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο, προγραμματίζουμε όλα τα μενού που είναι υποχρεωτικά για την ομάδα, ταξιδεύουμε για τις ανάγκες της ομάδας και έχουμε τη στήριξη του σεφ της ομάδας και όλες τις συνθήκες για να κάνουμε πολύ καλή δουλειά».

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24