Ανοιχτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει λόγο για ασέβεια της ΕΠΟ στη Super League.

Με επιστολή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για ασέβεια της ΕΠΟ προς τη Super League εξαιτίας του αποκλεισμού των Άρη και Βόλου από τη συνάντηση της Δευτέρας με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ, επισημαίνοντας πως παραμένει η απόφαση για ελίτ ξένους διαιτητές και κορυφαίους από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Προ των ευθυνών τους έθεσε για άλλη μία φορά τους επικεφαλής της ΕΠΟ και της ΚΕΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της Super League κάλεσε τους Μπαλτάκο και Μπένετ να προσκαλέσουν τον Άρη και τον Βόλο στη σύσκεψη της Δευτέρας και κάνει λόγο για φαινόμενα που προκαλούν βία και αλλοίωση της διοργάνωσης.

Super League: Στις 26 Ιουνίου εκλέγεται ο νέος πρόεδρος
Super League: Στις 26 Ιουνίου εκλέγεται ο νέος πρόεδρος

«Αποκλείσατε την ΠΑΕ Άρης και την ΠΑΕ Βόλος, δείχνοντας ασέβεια προς τα μέλη μας και τον συνεταιρισμό της Super League, ενώ, ταυτόχρονα αποδεικνύετε την απόσταση που έχετε από το πραγματικό ποδόσφαιρο, αφού αποκλείετε τις συγκεκριμένες ομάδες, οι οποίες όχι μόνον θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος, αλλά διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά!», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαίτησε από τους Μπαλτάκο και Μπένετ να προσκομίσουν στη σύσκεψη στοιχεία για τις επαφές που είχαν για να φέρουν ελίτ διαιτητές στις αναμετρήσεις των playoffs.

«Σας καλούμε με αφορμή τη συνάντηση της Δευτέρας, στην οποία προφανέστατα οφείλετε να καλέσετε τις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Βόλος, να προετοιμάσετε και να μας παραδώσετε όλα τα στοιχεία για τις μέχρι τώρα προσπάθειες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, να φέρει στο Πρωτάθλημα μας elite διαιτητές και τοπ διαιτητές από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Διαφορετικά, απλώς θα επιβεβαιώσετε την ανικανότητα, το δόλο ή το συνδυασμό και των δυο από τους υπευθύνους για τη διαιτησία στο πρωτάθλημά μας».

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και έστω με χαρακτηριστική καθυστέρηση, η ΕΠΟ και η ΚΕΔ υποχρεούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο άθλημα και στους φιλάθλους.

Πηγή: megatv.com

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24