Μεγάλη επιβεβαίωση για το thrylos24.gr σχετικά με την ανανέωση του Κώστα Σλούκα για τον Ολυμπιακό, ενώ και οι Ισπανοί το επιβεβαιώνουν.

Ο Ολυμπιακός όπως σας έγγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ την Τετάρτη (24/05) το thrylos24.gr ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος για νέο 3ετές με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι ο κύβος ερίφθει και θα μείνει για πάντα στο λιμάνι.

Ο Ματέο Ανδρεάνι έκανε ένα νέο ποστάρισμα με το οποίο αναφέρει ότι «Ο Κώστας Σλούκας και ο Ολυμπιακός βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο. Οι τελευταίες λεπτομέρειες θα διευθετηθούν σύντομα και η συμφωνία θα ανακοινωθεί στο τέλος της σεζόν».

Γκριμάου: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός…»
Γκριμάου: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός…»

Αυτό όπως σας αναφέραμε είναι σχεδόν ολοκληρωμένη υπόθεση και πλέον αναμένουμε σχετικές ανακοινώσεις. Παράλληλα το ρεπορτάζ από το thrylos24.gr το πόσταραν και στην Ισπανία, κάτι που δείχνει ότι μόνο αβάσιμο δεν είναι.

Περιμένουμε λοιπόν τις ανακοινώσεις με τον Κώστα Σλούκα να δένει άγκυρα στο Λιμάνι…

Δείτε την ανάρτηση από τον Ματέο Ανδρεάνι:

Δείτε και το retweet από Ισπανό δημοσιογράφο:

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24