Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού, φέρεται να βρίσκεται ο 48χρονος προπονητής Μάρεκ Πάπζουν. Τι απαντάει ο ίδιος.

Την περίπτωση του Μάρεκ Πάπζουν φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, κάτι που έχει αναφερθεί επανειλημμένως στην Πολωνία.

Ο 48χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ράκοβ των Παπανικολάου και Σβάρνα το ερχόμενο καλοκαίρι και έτσι κοιτάει τι επιλογές έχει στα χέρια του. Ο Ολυμπιακός μαζί με τις Ντιναμό Κιέβου και Μακάμπι Χάιφα είναι κάποιοι από τους συλλόγους που έχουν στη λίστα τους τον πετυχημένο προπονητή της Ράκοβ.

Απάντηση Θύρας 7: «ΨΕΥΤΟΟΠΑΔΟΙ, κότες και ρουφιάνοι Γιαννιώτες»
Απάντηση Θύρας 7: «ΨΕΥΤΟΟΠΑΔΟΙ, κότες και ρουφιάνοι Γιαννιώτες»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Po Gwizdku», ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι είναι αλήθεια τα όσα γράφονται σχετικά με το μέλλον του και τους συλλόγους από τους οποίους βρίσκεται στο στόχαστρο.

«Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει και πολύς δρόμος από το ενδιαφέρον μέχρι την οριστικοποίηση των θεμάτων. Αν και είναι κάπως ευχάριστο, είναι μόνο το πρώτο στάδιο της κατανάλωσης αυτής της χαράς και του ενδιαφέροντος. Το πλησιάζω ήρεμα. Οι κατευθύνσεις που υπάρχουν στα μέσα ενημέρωσης είναι εν μέρει αληθινές. Όμως, όπως είπα, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα», είπε αναλυτικά.

Βαθμολογία Super League: Ξεφεύγει ο Θρύλος! (pic)
Βαθμολογία Super League: Ξεφεύγει ο Θρύλος! (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24