Γενέθλια έχει η ΑΕΚ, σήμερα, συμπληρώνοντας, όπως λένε, 100 χρόνια ιστορίας. Η αλήθεια, βέβαια, απέχει αρκετά από αυτό. Η ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας, θα μπορούσε να συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας της, αν ο μεγαλομέτοχος της δεν είχε γράψει πριν 10 χρόνια την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της ομάδας ρίχνοντας την στη Γ' Εθνική.

Γενέθλια έχει η ΑΕΚ σήμερα, σύμφωνα βέβαια με την ίδια, κι όχι με την πραγματικότητα. Αυτή απέχει πολύ από όσα λένε οι φίλαθλοι της και η διοίκηση της ομάδας.

Έναν αιώνα θα συμπλήρωνε η ΑΕΚ, εφόσον, ο μεγαλομέτοχος και η διοίκηση της ομάδας δεν είχαν πάρει την απόφαση, πριν 10 χρόνια, να ρίξουν την ομάδα στη Γ’ εθνική κατηγορία, αλλάζοντας το ΑΦΜ της ομάδας.

Μεντιλίμπαρ: «Οι αλλαγές μας βοήθησαν να γυρίσουμε το ματς»
Μεντιλίμπαρ: «Οι αλλαγές μας βοήθησαν να γυρίσουμε το ματς»

Εκατό χρόνια θα έκλεινε σήμερα αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πληρώσει το χρέος 391 εκατομμυρίων €. Αλλά αντί γι’ αυτό, ο Μελισσανίδης προτίμησε να ρίξει την μεγάλη του αγάπη στη Γ’ εθνική ώστε να ξεπληρωθούν τα χρέη κι να επιστρέψει πίσω στην Super league με νέο ΑΦΜ και με κανονικό νέο όνομα, ΝΕΑ ΑΕΚ.

Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για μία ομάδα με, μόλις, 10 χρόνιας ιστορίας. Μία ομάδα με 2 πρωταθλήματα, χωρίς να υπολογίζουμε αυτά στη Γ’ και στη Β’ Εθνική. Ένα πρωτάθλημα λιγότερο, δηλαδή, από όσα κατέκτησε ο Ντιντιέ Ντομί, τα χρόνια που αγωνίστηκε στον Θρύλο και 10 λιγότερα από τον Πέντραγκ Τζόρζεβιτς.

Ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι πως άμα προσθέσουμε τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ και της ΝΕΑ ΑΕΚ, αυτά είναι δύο λιγότερα από τα 15 πρωταθλήματα της Μαρίνας Τσαλή, ως μεταφράστρια του Ολυμπιακού.

Όλοι μαζί μπορούμε, λοιπόν, να ευχηθούμε στην ΝΕΑ ΑΕΚ, κάπου τον Ιούλιο, για τα 10 χρόνια της ομάδας.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24