Στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη και έκανε μια αποκαλυπτική συζήτηση μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη και έκανε μια αποκαλυπτική συζήτηση μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Το καινούργιο βιβλίο

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το βιωματικό βιβλίο που έγραψε με τίτλο «Γυναίκα Ψάχνει» μίλησε για κάθε γυναίκα που προσπαθεί να βρει την ταυτότητα της ανάμεσα στα στερεότυπα, δίνοντας ένα μήνυμα: καθεμία πρέπει να είναι αποδεκτή όπως ακριβώς είναι, με τις επιλογές της και όλα της τα συναισθήματα.

«Αυτό το βιβλίο αφορά την γυναίκα που νοιώθει εγκλωβισμένη και θέλει να κάνει πράγματα που δεν είναι κοινώς αποδεκτά, αφορά στις γυναίκες που έχουν φτάσει σε μια βιολογική ηλικία και δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί, έχω υπάρξει και εγώ μια τέτοια γυναίκα », είπε αρχικά η παρουσιάστρια

«Καταπιέστηκα πάρα πολύ στον Πρωινό Καφέ, εκείνα τα χρόνια. Τότε ήθελα να κάνω καριέρα και όλοι με ρωτούσαν πότε θα κάνω οικογένεια», είπε με ειλικρίνεια.

Οι άβολες στιγμές στην τηλεόραση και ο εκφοβισμός

«Το hashtag δεν το ξεχάσω ποτέ, έχω περάσει πολύ ωραία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την εμπειρία. Μια άβολη στιγμή μου στην τηλεόραση; Σε κάποιες συνεντεύξεις δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, αλλά δεν ήθελα ποτέ να φανεί, θεωρώ πως είναι πολύ εκβιαστικό στον τηλεθεατή», εκμυστηρεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη

Γιατί όμως δεν μίλησε για εκείνον που την εκφόβιζε στον χώρο εργασίας της;

«Παροτρύνω τον κόσμο να μιλήσει και εγώ μίλησα, απλά δεν το δημοσιοποίησα. Σε αυτούς που έπρεπε να μιλήσω, μίλησα και έγιναν μάλιστα και τα δέοντα. Εγώ απαλλάχτηκα από την συμπεριφορά του. Γιατί δεν λέω το όνομα του; Δεσμεύομαι νομικά για να μην αποκαλύψω το όνομα του, για λίγο καιρό ακόμα. Στην δική μου την περίπτωση αυτός ο άνθρωπος δεν είναι καλά, έχει διαταραχές. Πιο πολύ τον λυπάμαι, παρά τον απεχθάνομαι».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24