Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αν και έχουν χωρίσει, παραμένουν δύο γονείς που είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους γιους τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αν και έχουν χωρίσει, παραμένουν δύο γονείς που είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους γιους τους, έχοντας τους ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αν και έχει απασχολήσει την εγχώρια showbiz λόγω του διαζυγίου με την Φαίη Σκορδά και την μετέπειτα τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο πρωινό του Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας πριν από τη Φαίη Σκορδά είχε σχέση με άλλη ξανθιά παρουσία από την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα πριν από 20 χρόνια ο παρουσιαστής ζούσε τον έρωτά του με την Έλενα Γραβέζα, η οποία σήμερα είναι μητέρα τριών παιδιών. Η ίδια τότε εργαζόταν στην τηλεόραση και η σχέση τους είχε συζητηθεί από πολλές εκπομπές, με τις φωτογραφίες τους από κοινές εμφανίσεις να δημοσιοποιούνται σε μεγάλα περιοδικά.

Μετά τον χωρισμό τους, η ξανθά καλλονή, παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Δαουλάρη με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά και μένουν μόνιμα στη Λάρισα!

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24