Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη κατά τη διάρκεια του gala που διοργανώνει ενόψει της μεγάλης γιορτής του στο ΣΕΦ.

Λίγο πριν την μεγάλη βραδιά της απόσυρσης της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, προηγείται το gala.

Ουκ ολίγοι αστέρες και προσωπικότητες του μπάσκετ δίνουν το παρών στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Εκεί όπου αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα το gala του θρυλικού Βασίλη Σπανούλη.

Ανοίγει ο δρόμος για Ντόρσεϊ
Ανοίγει ο δρόμος για Ντόρσεϊ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατά τη διάρκεια του gala:

“Όταν ήμασταν συμπαίκτες κατακτήσαμε πολύ ωραία πράγματα. Όταν ήμασταν φίλοι περάσαμε πολύ ωραία, όταν ήμασταν αντίπαλοι έχει τα καλά του έχει και τα κακά του, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Πέρα από αυτά όμως ο Βασίλης είχε μία τρομερή καριέρα, έχει συνεισφέρει στο ελληνικό μπάσκετ πάρα πολλά. Σήμερα έχει μία πολύ ωραία εκδήλωση και είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε. Είδα και μέσα πάρα πολύ κόσμο και του αξίζει μόνο ένα μπράβο, σε αυτόν στην οικογένειά του, στα παιδιά του. Να είναι υγιής, συνεχίζει στον χώρο του μπάσκετ, εμείς είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε”.

Ένα πράγμα που του έχω πει πάρα πολλές φορές είναι το πόσο αφοσιωμένος ήταν σε αυτό που έκανε και πόσο δούλευε. Είναι ένα πολύ ωραίο tip για τα παιδιά τα οποία ασχολούνται με το μπάσκετ ή θέλουν να ασχοληθούν”.

Για το ποια στιγμή μαζί με τον Σπανούλη δεν θα ξεχάσει: “Όταν έβαλε το τελευταίο καλάθι, δεν μπορώ να το ξεχάσω αλλά θα το συνηθίσω.

Για την παρουσία ενός πράσινου ήρωα στην εκδήλωση ενός κόκκινου: “Η διαφορά μας μπορεί να είναι 40 λεπτά στο παρκέ, το οποίο είναι λογικό γιατί θες να κερδίσεις. Αλλά μέχρι εκεί, έξω είμαστε φίλοι. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για τους οπαδούς και για τους παίκτες”.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24