Ο Φρόιντφελντ και ο Μάνταλος θέλουν να ορίζουν Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι επειδή δεν έχουν τις σωστές δημόσιες σχέσεις για να βρουν αξιόλογους ξένους, αλλά κι επειδή δεν τους στηρίζει η UEFA με αποτέλεσμα να «καίνε» τους καλούς ξένους διαιτητές!

Για να πετύχουν τον σκοπό τους, δηλαδή να «κάψουν» τους ξένους διαιτητές, έφτασαν στο σημείο να ορίζουν ξένους διεθνείς διαιτητές β’ κατηγορίας, διαιτητές δηλαδή από… το κάτω ράφι.

Έφτασαν στο σημείο να ορίσουν μέχρι και τον Μαρέφκα, ο οποίος δεν είναι καν διεθνής και «έσφαξε» τον Ολυμπιακό στο ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Επίσης, στο Άρης-Παναθηναϊκός, όρισαν μέχρι και τον… 47χρονο Σκοπιανό, τον Στάβρεφ!

Έτσι, τα «παπαγαλάκια» έχουν έτοιμο το ποίημα: «αν είναι οι ξένοι να σφυρίζουν έτσι, καλύτερα να ορίζονται Έλληνες διαιτητές».

Το πρόβλημα όμως δεν είναι Έλληνες διαιτητές αλλά η ΚΕΔ να μπορεί να εγγυηθεί για το 50-50, την ισονομία και να φέρνει ξένους διαιτητές από το πάνω ράφι, από προηγμένα πρωταθλήματα.

Οι Μπένετ-Μάνταλος και κατόπιν οι Φρόιντφελντ-Μάνταλος ήταν τυχεροί γιατί τον χειμώνα έφερναν διαιτητές από σκανδιναβικές χώρες, των οποίων τα πρωταθλήματά είχαν διακοπή!

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιους διαιτητές από το… κάτω ράφι:

Στο πρωτάθλημα: Αλ Χακίμ (Σουηδός), Σάγκι (Νορβηγός), Κρογκ, Πούτρος, Ρίντερ (Δανοί), Αγκάγιεφ (Αζέρος), Μαρέφκα (Σλοβάκος), Ομπρένοβιτς, Γιουγκ (Σλοβένοι), Βαϊνμπέργκερ (Αυστριακός).

Στο κύπελλο: Στάβρεφ (Σκοπιανός), Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιος).

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24