«Αυτοϋποβιβάστηκε» γιατί ήθελε… ευρωπαϊκό και αποκλείστηκε!

Δεν θα πρέπει να νιώθουν και πολύ… άνετα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, μετά τον αποκλεισμό από το Challenge Cup.

H ομάδα βόλεϊ Γυναικών των πράσινων γνώρισε δυο ήττες από την Ιταλική Κιέρι και αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς την Ευρώπη, μαζί με το… απωθημένο της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τίτλου. Βλέπετε για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Παναθηναϊκός επέλεξε να αυτοϋποβιβαστεί δυο κατηγορίες και να αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει, «στερώντας από το ελληνικό βόλεϊ μια θέση στο Champions League», όπως διαβάζαμε κάποτε στο βόθρο, που ξερνούσε χολή για τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος που επέλεξαν οι πράσινοι να δηλώσουν συμμετοχή στο Challenge Cup, ήταν μπας και πάρουν επιτέλους έναν ευρωπαϊκό τίτλο στον Ερασιτέχνη, όπου έχουν 0, και ολογράφως ΜΗΔΕΝ και γελάσει λίγο το χειλάκι του Μαλακατέ, ο οποίος τον λιγουρεύεται σαν ξερολούκουμο καθώς έχει αναφερθεί πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες φορές σε δηλώσεις του στο… όνειρο αυτό.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός των 13 Ευρωπαϊκών τίτλων στον Ερασιτέχνη, συνεχίζει στις «8» καλύτερες ομάδες του CEV Cup (στην επόμενη φάση θα μπουν και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από το Champions League), με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών, η οποία είναι αυτή που έχει κατακτήσει τον μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Ο Θρύλος που αγωνίστηκε βάσει της κατάταξής του στο περσινό πρωτάθλημα, σε ανώτερη διοργάνωση από τον… πρωταθλητή Παναθηναϊκό , συνεχίζει και οι πράσινοι που επέλεξαν την τελευταία κατηγορία, μπας και… απέτυχαν παταγωδώς. Μένει Ελλάδα η πράσινη… αρμάδα που σίγουρα εκτέθηκε με την συγκεκριμένη επιλογή και σίγουρα δεν… αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση, όπως γράφουν στο σάιτ του καταδικασμένου για συκοφαντία διευθυντή.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24