Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήγησε ότι έγινε λάθος στις ανακοινώσεις της Λίγκας και κακώς δεν υπήρχε το όνομα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήγησε με πολύ απλό τρόπο τι έγινε με τις ανακοινώσεις της λίγκας. Όσα είχανε βγει για την ΑΕΚ, είχε ζητήσει να υπάρχει η υπογραφή του, αλλά εκ παραδρομής δεν μπήκε.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά και της Σούπερ Λιγκ, αιτιολογήθηκε και εξήγησε πως έχουν τα πράγματα δείχνοντας ότι δεν φοβάται κανέναν και ότι όταν είναι να κάνει ή να πει κάτι το παίρνει πάνω του.
Όλοι προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον ισχυρό άνδρα του Θρύλου, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντα ξέρει τι κάνει και δεν ανησυχεί όποιον και να έχει απέναντι του.

«Το μήνυμα μετά τη σφαγή της ΑΕΚ στο ματς της Λεωφόρου είναι ένα: Η «παράγκα» του Κλάτενμπεργκ συνεχίζει την λειτουργία της με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση της ανίερης συμμαχίας. Η συγκεκριμένη «παρεούλα» ξένων διαιτητών που επηρεάζονται από τον Κλάτενμπεργκ, μεταξύ των οποίων και ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, που μετά τα όργια και στα play offs του περασμένου πρωταθλήματος, έφθασε να κατακρεουργήσει την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο, δεν πρέπει να ξαναπατήσει το πόδι της στην Ελλάδα» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Κιτρινόμαυροι. Λες και δεν ήταν εκείνοι που πρωτοστάτησαν για την απομάκρυνση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την προεδρία της ΚΕΔ και την αντικατάσταση του Άγγλου από τον συμπατριώτη του Στιβ Μπένετ.

«Να πείτε ονόματα συγκεκριμένων διαιτητών και όχι μισόλογα για παρεούλες» σχολίασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά. «Κάντε καταγγελία επίσημη, ως ΑΕΚ, αν έχετε έστω ενδείξεις. Όχι να παίρνει η μπάλα όλους τους ξένους διαιτητές. Σας ρωτάω λοιπόν: Τον κύριο Καμπάκοφ, ποιός τον όρισε; Ο κύριος Κλάτενμπεργκ ή ο κύριος Μπένετ; Είναι και ο κύριος Μπένετ στην παρέα και στην παράγκα που λέτε;». «Ο κύριος Κλάτενμπεργκ έχει ορίσει πολλές φορές τον συγκεκριμένο διαιτητή και άλλους. Ο κύριος Μπένετ θα κριθεί» θέλησε να απαντήσει διπλωματικά ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως επανήλθε: «Μπορείτε να πείτε ονόματα; Ποιοι διαιτητές είναι διεφθαρμένοι να μάθουμε κι εμείς; Πείτε ονόματα. Δεν μπορεί να μιλάτε γενικά για όλους τους διαιτητές που θα μας παίζουν αύριο». Σε αυτό απάντηση δεν πήρε. Αναμενόμενα…

Εκεί θα δούμε το ματς του Θρύλου με τη Σταντάρ Λιέγης
Εκεί θα δούμε το ματς του Θρύλου με τη Σταντάρ Λιέγης
Ολυμπιακός: Το MEGA για το φιλικό του Θρύλου! (vid)
Ολυμπιακός: Το MEGA για το φιλικό του Θρύλου! (vid)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24