Οι δηλώσεις της πολίστριας των ερυθρολεύκων για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη...

Στην ομοιογένεια της ομάδας, αλλά και στην σκληρή προετοιμασία που έχει γίνει όλες αυτές τις μέρες για το επικείμενο ντέρμπι με την ομάδα της Βουλιαγμένης, έκανε λόγο η αθλήτρια του Θρύλου Χριστίνα Τσουκαλά.

Συγκεκριμένα, η πολίστρια του Θρύλου τόνισε ότι: «Για μια ακόμη φορά φέτος αντιμετωπίζουμε τη Βουλιαγμένη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα physical παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Δεύτερο φιλικό για τις Γυναίκες… και ψάχνουν καλή εμφάνιση!
Ολυμπιακός: Δεύτερο φιλικό για τις Γυναίκες… και ψάχνουν καλή εμφάνιση!

Θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να πάμε για το καλύτερο. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα  και στόχος μας είναι η νίκη όπως σε κάθε ματς».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.