Χασάν: «Μου δίνει αυτοπεποίθηση ο Μαρτίνς»

Χαρούμενος δήλωσε πως είναι ο Αχμέντ Χασάν στον Ολυμπιακό σε μέσο του εξωτερικού, τονίζοντας παράλληλα πως ο Πέδρο Μαρτίνς του δίνει αυτοπεποίθηση.


Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Αχμέντ Χασάν. Και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως δήλωσε. Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στο δίκτυο «El-ahly» και στάθηκε, μεταξύ άλλων, στην αυτοπεποίθηση που παίρνει από τον Πορτογάλο προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο «Φαραώ» του Θρύλου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω… λάμψει με τον Ολυμπιακό, το τελευταίο διάστημα, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι το γεγονός πως παρέμεινα μακριά από έναν ακόμα τραυματισμό και είμαι υγιής! Ήταν οι τραυματισμοί που με κράτησαν μακριά από το σκοράρισμα στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Ολυμπιακό και οι λόγοι των εμφανίσεων μου στο πρώτο μισό.

Είναι σημαντικό για εμένα, η εμπιστοσύνη του προπονητή προς το πρόσωπο μου. Εξάλλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς γνωριζόμαστε από την συνεργασία μας στην Πορτογαλία, με την Ρίο Άβε. Η αυτοπεποίθηση που παίρνεις από τον προπονητή σου είναι πολύ σημαντική. Τόσο για εμένα, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή. Έχοντας την εμπιστοσύνη του, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά που καταβάλεις στην προπόνηση, σε βοηθάει κατά την διάρκεια των αγώνων».

Διάβασε επίσης