Χασάν: Είναι περίεργο και παράξενο για όλους… (vid)

Μήνυμα για την πανδημία του κορονοϊού έστειλε ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού.


Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει στους φίλους του Ολυμπιακού ο Αχμέντ Χασάν. Ο διεθνής Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε όλους όσοι δουλεύουν σε κρίσιμα πόστα, ζήτησε από όλους να παραμείνουν πιστοί στις εντολές των ειδικών, ενώ επισήμανε πως ευελπιστεί να επανέλθουμε όσο το δυνατόν συντομότερα σε συνθήκες καθημερινότητας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χασάν:

“Γεια σε όλους. Θέλω πραγματικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους της υγείας. Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όλους όσους κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να βοηθήσουν τους άλλους. Δεύτερον θέλω να πω σε όλους εμάς να είμαστε πειθαρχημένοι αυτές τις κρίσιμες μέρες

Είναι περίεργο και παράξενο για όλους, όμως πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες. Να μείνουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε και να βγαίνουμε μόνο όταν είναι επείγον. Επίσης θέλω να πω ότι μου λείπετε όλοι στην ομάδα, στο γήπεδο.

Θέλω να σας δω τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είναι όλα όπως πριν. Μου λείπετε πραγματικά και ελπίζω να σας δω σύντομα. Μείνετε σπίτι και μείνετε ασφαλείς”

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης