Ο πρώην ερυθρόλευκος Κάιλ Χάϊνς θυμήθηκε ένα παλαιότερο του ποστάρισμα στα social.

Ο πρώην ερυθρόλευκος Κάιλ Χάϊνς θυμήθηκε ένα παλαιότερο του ποστάρισμα στα social όπου έγραφε πως ήθελε παρά πολύ να παίξει στο επίπεδο της Euroleague. Μετά από 10 χρόνια ο Σέντερ τσέπης όπως τον αποκαλούσαμε έχει τέσσερις κατακτήσεις.

Το ποστάρισμα συνόδευσε με το εξής κείμενο:

ΣΟΚ με Ντόρσεϊ πριν τη «μάχη» στη Μαδρίτη!
ΣΟΚ με Ντόρσεϊ πριν τη «μάχη» στη Μαδρίτη!

«Πριν από 10 χρόνια, ήμουν στην Μπάμπεργκ και ονειρευόμουν να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας… Ποτέ δεν φανταζόμουν, ότι θα έχω τέτοια επιτυχία στην καριέρα μου. Για αυτό, μείνε στην πορεία σου και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να καταφέρεις…».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24