Δημοσίευμα της Bild που βγάζει φωτιά...

Σήμερα, η Bild αμαφέρει ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον Αφρικανό μέσο των πρωταθλητών, τονίζοντας ότι η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Καμερουνέζου και ψάχνει τρόπο για να τον κάνει δικό της, αν και πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

«Η Μπόχουμ ενδιαφέρεται για τον Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού και βρίσκεται σε επαφές με την ελληνική ομάδα για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάιντζ (2018-2021).

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Το συμβόλαιό που έχει με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει η Bild και προσθέτει: «Ο Καμερουνέζος μέσος θα ήθελε να επιστρέψει στην Γερμανία, αλλά η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την Μάιντζ έναντι 1.8 εκατ. ευρώ, με τον Κούντε να πραγματοποιεί συνολικά 26 συμμετοχές (1 ασίστ) με τα χρώματα του ελληνικού συλλόγου».

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24