Η ομάδα του Περιστερίου ξεκαθάρισε ότι δικαίωμα να αγοράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (22/1, 20:30), θα έχουν μόνοι οι κάτοχοι διαρκείας εξέδωσε ο Ατρόμητος. Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου τονίζει ότι ο κάθε κάτοχος διαρκείας θα μπορεί να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (22/1, 20:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα τονίζεται ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με τον κάθε κάτοχο να μπορεί να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

Το ωράριο λειτουργίας και τα σημεία προπώλησης:

Σάββατο 21/1: 10:00-15:00, από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2

Κυριακή 22/1: 11:00 έως και την έναρξη του αγώνα από τη Διαχείριση Εισιτηρίων και από τις 18:30 από το εκδοτήριο της θύρας 4.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΥΡΑ 3: 30€

ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και την αγορά των εισιτηρίων τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24