Τη Κυριακή ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, το τεχνικό τιμ και οι μικροί της Κ19 θα έχουν τη τιμητική τους στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η ερχόμενη Κυριακή θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα για την ομάδα της Κ19 που κατέκτησε το Youth League και ανάγκασε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να υποκλιθεί και να μιλάει για αυτή την ομαδάρα.

Του Κώστα Σαμοθράκη

Την ομαδάρα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, του Μαυρογεννίδη και όλων των παιδιών που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές στην Νιόν με την κατάκτηση του κορυφαίου τίτλου σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μάλιστα για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.

Έτσι η διοίκηση έχει αποφασίσει να τιμήσει με ξεχωριστό τρόπο προπονητές και ποδοσφαιριστές με μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με την Λαμία που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 17:00.

Πριν από το παιχνίδι υπάρχει η σκέψη ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τιμήσει τους πρωταθλητές και φυσικά ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει αυτά τα παιδιά που δόξασαν τον σύλλογο και έφεραν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης. Έτσι όλοι την Κυριακή το απόγευμα οφείλουμε να βρεθούμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να τμήσουμε αυτά τα παιδιά και να τους δείξουμε την στήριξη μας και την αγάπη μας για τα όσα έκαναν στην μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση Νέων.