Ο Καραπαπάς έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στο SDNA που επιδίωξε να χαρακτηρίσει ως αποτυχημένο το πέρασμα του Κοβάσεβιτς από τον Θρύλο.

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στο SDNA που επιδίωξε να χαρακτηρίσει ως αποτυχημένο το προηγούμενο πέρασμα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τον Θρύλο στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ: «Λαλάκη μάλλον σου κάηκε η άμμος στο κεφάλι για να γράφεις για αποτυχημένο πέρασμα Ντάρκο. Η «αποτυχία» που λες, φελέ, έγραψε 3 πρωταθλήματα. Όσα έχει πάρει η ομάδα του ιδιοκτήτη της βοθροσελίδας σου σε όλη της την ιστορία. Όσα έχει πάρει η ομάδα των φίλων σας των κίτρινων και η πράσινη ομάδα της καρβουνιασμένης σου καρδιάς σε 30 ολόκληρα χρόνια… Άντε λοιπόν που θα πεις εσύ για αποτυχίες…».

Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!
Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!

Αργότερα ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία από ένα εισιτήριο του Ιωάννη Παπαδόπουλου και τη συνόδεψε με το ακόλουθο κειμενο: «Αφού το κάνετε που το κάνετε, κάντε το τουλάχιστον “Γιαννάκης”. Ναι, είναι επίσημη παρουσίαση για το πώς θα παίρνει ο πολίτης τα εισιτήρια. Δεν είναι τρολάρισμα».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24