Στην αντεπίθεση βγήκε ο Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος. Που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου;

Δε δίνει το Πανθεσσαλικό στάδιο δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, μια δήλωση που προκάλεσε ακόμα περισσότερη σύγχυση στο ήδη ταραγμένο… μυαλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κι ο λόγος φυσικά για τον Τάκη Μπαλτάκο που φαίνεται να τα έχει χαμένα μετά και την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ ότι δεν πρόκειται να δεχτεί να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ενδιαφέρεται για Πάπζουν ο Ολυμπιακός – Τι λέει ο ίδιος
Ενδιαφέρεται για Πάπζουν ο Ολυμπιακός – Τι λέει ο ίδιος

Στη δήλωσή του πέρασε με γάντι τη θέση της ΠΑΕ Βόλος για τη σημερινή κατάσταση, φέρνοντας την ηγεσία της ΕΠΟ προ των ευθυνών της.

«Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πως να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης», επεσήμανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Όσον αφορά τη δήλωση του ΠΑΟΚ: «Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει και δεν τίθεται κάποιο θέμα για το πού θα γίνει. Υπάρχει συγκεκριμένη προκήρυξη από την ΕΠΟ και συγκεκριμένα γήπεδα τα οποία προβλέπονται. Η προκήρυξη αναφέρει Βόλο ή εξωτερικό! Αυτή είναι η θέση του ΠΑΟΚ», σημείωσε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Και τώρα τι; Που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου; Υπάρχει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο της Αυστραλίας, ή της Νέας Υόρκης όπως παλιότερα είχε ειπωθεί; Ή θα ψάχνει τελευταία στιγμή ο Μπαλτάκος να βρει γήπεδο, εν μέσω μία έκρυθμης κατάστασης της οποίος ο ίδιος είναι βασικός υπαίτιος;

Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δε θέλει να επαναληφθούν τέτοια σκηνικά… ή μήπως όχι;

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Μπένετ με Μαρτσίνιακ
Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Μπένετ με Μαρτσίνιακ
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24