Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης μίλησε για παρεμβάσεις και σχέδιο Σαββίδη-Μελισσανίδη για έλεγχο της ΕΠΟ μέσω συμφωνίας των δύο παραγόντων.

Ο Αχιλλέας Μπέος έβγαλε στη φόρα τους ιδιοκτήτες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Αποκάλυψε μάλιστα πως «υπάρχει συμφωνία μεταξύ Σαββίδη και Μελισσανίδη, τη μία τετραετία να επιλέγει ο ένας τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την άλλη ο άλλος».  Αντίστοιχη δήλωση είχε κάνει σε κανάλι του Ιβάν Σαββίδη στις 30 Νοεμβρίου 2020 όταν παραδέχθηκε την “συνεργασία” Σαββίδη-Μελισσανίδη για την… εξυγίανση της ΕΠΟ.

Στις 28 Απριλίου 2023 είχε δηλώσει στο Metropolis 95,5 ότι : «Τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ είναι υπάλληλοι του Μελισσανίδη και του Σαββίδη και αποφάσισαν να κάνουν τον τελικό με οπαδούς».

Σήμερα 16 Νοεμβρίου 2023 ο Μπέος με τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 98,6 φάνηκε να είναι σίγουρος πως ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι ο  Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ. «Δεν υπάρχει θέμα υποψηφιότητας του κ. Γκαγκάτση. Ο κ. Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Είναι θέμα συμφωνίας και οι συμφωνίες των ανθρώπων μεταξύ των οποίων έχουν γίνει, τηρούνται κατά γράμμα. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Σαββίδη και Μελισσανίδη, τη μία τετραετία να επιλέγει ο ένας τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την άλλη ο άλλος».

Πέτρος Μοσχονίδης

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24