Ο Ολυμπιακός τρέναρε την διαδικασία με τα διαρκείας, όχι για να μην τα βγάλει, αλλά επειδή ετοιμάζει η Κυβέρνηση κάτι που ίσως να μην το περίμενε κανείς...

Να λοιπόν που τελικό οι θεωρίες πολλών… πέφτουν στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thrylos24.gr, η Κυβέρνηση ετοιμάζει μία κίνηση ΜΑΤ, ώστε τα γήπεδα να έχουν 100% πληρότητα. Πως θα γίνει αυτό;

Την αρχή την έκανε με το να προσπαθήσει να πείσει τους νέους να πάνε να κάνουν το εμβόλιο. Άλλωστε με το Bonus στην ουσία που δίνει από ηλικίες μεταξύ 18 και 25, είναι ένα κίνητρο ώστε να παροτρύνουν τα νέα παιδιά να το κάνουν. Άλλωστε το εμβόλιο έχει βγει για να κάνει την ζωή μας καλύτερη και όχι χειρότερη.

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Πίτσι! Επαφές με Μπενφίκα και σύντομα εξελίξεις!
Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Πίτσι! Επαφές με Μπενφίκα και σύντομα εξελίξεις!

Ο Ολυμπιακός πριν μέρες τρέναρε την διαδικασία με τα διαρκείας. Όχι γιατί δεν θα τα βγάλει, όχι γιατί φοβήθηκε, αλλά επειδή η Κυβέρνηση ετοιμάζει κάτι που κανείς δεν το περίμενε. Να υπάρχει 100% πληρότητα στα γήπεδα. Πως θα γίνει αυτό; Φυσικά με το να μπαίνουν μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι.

Μία κίνηση που σίγουρα δείχνει ξεκάθαρα ένα καλύτερο πλάνο, αλλά και το τρόπο με τον οποίο σιγά σιγά να έρθουμε σε μία κανονική ζωή. Είναι η αρχή για να μπορέσουμε να δούμε όπως θέλουμε τον Ολυμπιακό. Άλλωστε η Ελλάδα έχει 7 εκ. εμβολιασμένους με τα 4.5 εκ. να έχουν κάνει και τις δύο δόσεις. Δεν είμαστε μακριά από το να πετύχουμε τον στόχο μας και να ζήσουμε την ζωή μας και πάλι όπως την θέλουμε.

Σε άλλες χώρες όπως το Ισραήλ, η την Ουγγαρία υπάρχει ήδη 100% πληρότητα και ο λόγος είναι επειδή έχουν φτάσει σε σημείο 85-90% να είναι εμβολιασμένοι. Η Ελλάδα λοιπόν δεν απέχει πολύ, αρκεί οι πιο νέοι μεταξύ 18-25 να πάνε να το κάνουν. Εκεί η ζωή μας θα αλλάξει και φυσικά το γήπεδο θα είναι και πάλι καμίνι όπως το θέλουμε και πρέπει να είναι.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24