Η πορτογαλική εφημερίδα «Record», είχε μια μεγάλη συνομιλία με τον πρώην προπονητή του Καμπράλ στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, Λούσιο Αντούνες, ο οποίος είχε τον παίκτη από το 2017

Στις αρχικές του δηλώσεις και στο πρώτο σκέλος της τοποθέτησης του ο Αντούνες μίλησε για τον Καμπράλ.

Ο πρώην προπονητής του τόνισε πως:

Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θυμάμαι που μου είχες προτείνει να στήσουμε παιχνίδι»
Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θυμάμαι που μου είχες προτείνει να στήσουμε παιχνίδι»

«Αν επέλεξε την Ελλάδα είναι γιατί πιστεύει ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες. Τώρα ήρθε ένας νέος προπονητής, ο προηγούμενος ήταν Πορτογάλος, υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι παίκτες στον Ολυμπιακό και, ίσως, θα μπορούσε να είναι καλό για αυτόν να ξαναρχίσει την καριέρα του και να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό θα έχει ως στόχο του, γιατί ήταν πρωταθλητής στη Σπόρτινγκ, ήταν χαρούμενος εκεί και θα θέλει να επαναλάβει αυτές τις εμπειρίες.

Πρέπει να πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση στην καριέρα του. Πρέπει να είναι πιο συνεπής. Στην Ιταλία δεν ήταν. Αυτή είναι μια νέα ευκαιρία». Ο πρώην προπονητής από το Πράσινο Ακρωτήρι υπογραμμίζει πως «ο ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα και οι πόρτες είναι πάντα μισάνοιχτες».

Φυσικά, είναι ένας παίκτης που έχει ταλέντο, αλλά το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί, είναι απαραίτητο να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις. Και δεν είναι συνεπής τα τελευταία χρόνια, επίσης επειδή είχε αρκετούς τραυματισμούς – ο ένας μετά τον άλλον – που έχουν ρυθμίσει την απόδοση και την καριέρα του», υποστήριξε ο Αντούνες, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με την «Record».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24