Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ προκάλεσε ανησυχία στην Ελληνική Αστυνομία η οποία εξετάζει τις επιλογές της.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα μία μεγάλη αθλητική εκδήλωση συνήθως μετατρέπεται σε πηγή άγχους και φόβου, αντί για γιορτή και χαρά. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ προκάλεσε ανησυχία στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς η αναμέτρηση θα γίνει στην «Αγιά Σοφιά».

Οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και οι επιχειρηματίες στην περιοχή ανησυχούν για την ασφάλειά τους, καθώς πρόσφατα είχαν παρόμοιες εμπειρίες με εισβολή χούλιγκαν και μια δολοφονία.

Ολυμπιακός: Ρελάνς για Ποντένσε με πρόταση 6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του!
Ολυμπιακός: Ρελάνς για Ποντένσε με πρόταση 6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του!

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ανησυχούν εδώ και μέρες για τη διασφάλιση της τάξης, ενώ η ΟΥΕΦΑ συνήθως οργανώνει fan zones και δραστηριότητες πριν από τους τελικούς.

Οι προετοιμασίες της ΕΛΑΣ για τη διεξαγωγή του τελικού έχουν ήδη ξεκινήσει, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια και τη προστασία των οπαδών.

Οι φίλαθλοι του Θρύλου αναμένεται να μετακινηθούν με τον Ηλεκτρικό, ενώ η αστυνομία έχει επιλέξει τον σταθμό στα Πευκάκια ως σημείο αποβίβασης και θα επιβλέπει την κυκλοφορία προς την «Αγιά Σοφιά».

Οι αρχές επιστημονικά εξετάζουν τις επιλογές τους για τη διασφάλιση της προστασίας, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και να εξασφαλιστεί η ειρηνική διεξαγωγή του τελικού.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24