Πριν λίγες ώρες δημοσιεύματα στην Πορτογαλία έκαναν λόγο για προσέγγιση Ολυμπιακού εκ νέου σε Πέδρο Μαρτίνς...

Ο Ολυμπιακός δεν είναι κρυφό ότι είναι σε αναζήτηση προπονητή. Ο Ανιγκό όπως έχει γίνει γνωστό θα καθίσει στο τιμόνι της ομάδας έως ότου ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και έπειτα θα έρθει νέος τεχνικός να αναλάβει τα ινία.

Συζητήσεις υπάρχουν, αλλά προφανώς εν μέσω play off ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία σεναρίων. Μάλιστα ένα δημοσίευμα από την Record έφερε την αναστάτωση στο κόσμο, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκη» ήθελαν εκ νέου γάμο με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το νέο τραγούδι του NiVo για το ευρωπαϊκό του Θρύλου κυκλοφόρησε! (audio)
Το νέο τραγούδι του NiVo για το ευρωπαϊκό του Θρύλου κυκλοφόρησε! (audio)

Φυσικά η αντίδραση ήταν άμεση και ο Ολυμπιακός διαψεύδει το εν λόγο δημοσίευμα…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24